Training WordPress Website

Training WordPress Website Maken en Onderhouden

In deze Training WordPress Website Maken en Onderhouden krijg je het eerste dagdeel uitleg over de technische kant van WordPress en de kosten die gepaard gaan met het hebben van een website. We verkennen de mogelijkheden van WordPress en de vele templates die er beschikbaar zijn. Je installeert het content management systeem - CMS - en bepaalt het juiste design - thema of ook wel template genoemd - voor jouw dienstverlening of product.

Na dit dagdeel heb je kennis opgedaan en tips gekregen over de juiste domeinnaam, hostingpartijen, trends in webdesign, WordPress templates, plugins en het updaten hiervan én pakkende content in de vorm van tekst en foto’s.

Training Cursus WordPress Website maken bouwen

Je bent nu klaar om je website in te richten met content

Het tweede dagdeel is gericht op het plaatsen van content en de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Je hebt een template gekozen waar teksten en foto’s een plek krijgen. Je leert spelen met de mogelijkheden binnen het door jou gekozen template en je wilt natuurlijk dat jouw website straks goed leesbaar is en er mooi uitziet op alle formaten schermen. Dus ook op smartphones en tablets.

CONTENT voor elkaar zorgt dat je naar huis gaat met voldoende WordPress systeemkennis om jouw website up-to-date te houden. Je kunt dan zelfstandig pagina’s aanpassen, verwijderen en toevoegen. Ook heb je jouw social media kanalen gekoppeld en heb je basiskennis over zoekmachineoptimalisatie (SEO = search engine optimalisation). En pas als jij vindt dat de content voor elkaar is zet je jouw website live!

Beginnen je handen al te jeuken om met je eigen website aan de slag te gaan?

De training WordPress website maken & onderhouden wordt individueel gegeven en bestaat uit 2 dagdelen. Je kunt er voor kiezen het eerste dagdeel (technische gedeelte; opzetten van het raamwerk) uit te besteden aan CONTENT voor elkaar en vanaf het tweede dagdeel (inrichten en onderhouden van je website) in te stappen.

Kosten, benodigdheden, voorbereiding en nazorg

De kosten bedragen € 349,- exclusief btw per dagdeel. Ook als je het eerste dagdeel uitbesteedt bedragen de kosten hiervoor € 349,- exclusief btw. Een dagdeel bestaat uit 3 ½ uur.

Je moet zelf zorgen voor een laptop en verbinding met het internet. Anderhalve week voor aanvang van de training neemt CONTENT voor elkaar contact met je op om alvast wat stappen voor te bereiden zodat je bij aanvang van de training meteen aan de slag kunt. Na de training heb je nog twee weken recht op telefonische support.