Trainingen

Trainingen

Trainingen Content voor elkaar

WordPress website maken in één dag

WordPress is het bekendste en meest gebruikte gratis Content Management Systeem (CMS). Wil jij graag leren hoe je je eigen WordPress website kunt maken? En voldoende kennis opdoen om daarna zelf aan de slag te kunnen? Ook al heb je geen of minimale kennis van techniek en vormgeving, dan kan jij toch je eigen website maken. Helemaal in jouw stijl en met jouw design!

SEO, SEA, Social Media en analytics: hoe werkt dat?

Naast de Training WordPress Website Maken geven wij ook een Training Online Marketing (onder andere SEO en SEA). De trainingen van CONTENT voor elkaar vinden plaats op locatie, maar het kan ook bij ons op kantoor in Hilversum plaatsvinden. De trainingen worden in principe één op één gegeven, maar je mag natuurlijk ook samen met een zakenpartner, vriend of bekende de training volgen. Wij leren je op een betrokken en persoonlijke manier een WordPress kenner en Online Marketeer te worden. Bekijk onze trainingen en neem contact op.

Training WordPress website

Bouwen & Onderhouden

Als ondernemer wil je natuurlijk goed voor de dag komen bij je (potentiële) klanten. Een mooie en goed functionerende website is dan noodzakelijk.

Wil jij één op één in 1 dag leren hoe je zelf eenvoudig een website in WordPress maakt én onderhoudt? CONTENT voor elkaar helpt je daarbij en leert je in 2  dagdelen jouw website online te zetten.

Lees meer ...


Training Online Marketing

(SEO, SEA, Social & Analytics)

Tijdens deze training leer je alle ins & outs van SEO, SEA, Social media en Google Analytics. Je kunt deelnemen als je zelf een WordPress website beheert.

Heb je nog geen website? Volg dan eerst de training WordPress Website Maken en Onderhouden bij CONTENT voor elkaar.

Lees meer ...