Google Mijn Bedrijf

Met bedrijfsvermelding op Google en Google Maps

Google heeft drie pijlers die samen ontzettend belangrijk zijn voor zoekopdrachten van internetbezoekers. Dit zijn Google Maps, Google+ en de bedrijfsvermelding in Google Mijn Bedrijf. Voorheen heette 'Google Mijn Bedrijf' 'Google Places'. De Google+ pagina speelt een centrale rol in de totale bedrijfsvermelding, omdat hier alle bedrijfsgegevens worden vastgelegd voor de vermeldingen op Google Maps en Mijn Bedrijf. In Google+ worden de gegevens, en dus de vermeldingen, beheert.

Google Mijn Bedrijf

Als je een volledige vermelding wilt op Google Maps en Google Mijn Bedrijf, dan kun je CONTENT voor elkaar inschakelen om jouw Google+ pagina aan te maken. Zo ben je verzekerd van jouw bedrijfsidentiteit op social media en het internet.

Google mijn bedrijf