Dienstverlening CONTENT voor elkaar

Dienstverlening


WordPress website laten maken

Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit het maken van nieuwe WordPress websites of opnieuw ontwerpen van bestaande websites. Dan wil je natuurlijk wel een website die volledig aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je niet een één-uit-een-dozijn-website wilt, dus we bespreken met jou wat je wel en niet wilt terugzien op jouw toekomstige digitale 'visitekaartje'. Een WordPress website laten maken is een uitkomst als je zelf geen verstand hebt van techniek en het moeilijk vindt jouw dienstverlening of product uit te drukken in sfeer. Maar ook tijdgebrek kan een reden zijn om de websitebouw uit te besteden.

In vier stappen naar 100% resultaat

PROJECT BESPREKEN - Wat is het doel van je website?
PLANNING - Samen bepalen we een haalbare planning 
UITVOERING PROJECT - We werken met tussentijdse updates 
OPLEVERING - Pas als jij helemaal content bent!

Training Website Maken

Heb je wél zelf tijd en zin om je eigen WordPress website te maken? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor trainingen.

 Training WordPress website bouwen  

Onze dienstverlening gaat verder

Domeinregistratie, Hosting, SSL certificaten en Onderhoud

Je kunt bij CONTENT voor elkaar ook terecht voor de registratie van de door jouw gewenste domeinnaam. Je kunt de domeinnaam op elk gewenst moment uitbreiden met een hostingpakket voor het veilig hosten van jouw website en e-mailaccount(s), met een SSL certificaat. Het beheren van jouw domein, website en e-mailaccounts kun je zonder zorgen overlaten aan CONTENT voor elkaar; Back-ups worden 4 weken bewaard, updates worden dagelijks uitgevoerd en spam wordt tegengehouden. Bekijk onze tarieven!

Forwarden van e-mailaccounts en URL is gratis

Zolang je website nog niet af en online is, kun je al wel de domeinnaam actief inzetten. E-mails kunnen doorgestuurd worden naar je eigen e-mailadres en je social media profiel of een andere website kan ook via deze nieuwe domeinnaam bereikt worden.

Responsive en SEO

Het voor ons niet meer dan normaal om te zorgen dat jouw website responsive is. Een website moet perfect te lezen en te bedienen zijn, op kleine en grote computer schermen, laptops, tablets en smartphones. SEO is iets wat je niet kunt afdwingen, maar wij beheersen ons vak! Wij zorgen dat jouw website hoog in de zoekmachines tevoorschijn komt.

Contentmanagement en het CMS

Wij kunnen je leren het content management van je website zelf te doen. Maar je kunt dat bij gebrek aan tijd en kennis ook uitbesteden aan CONTENT voor elkaar. Dan kun jij je op je eigen business blijven richten en blijft je site actueel en bovenaan in de zoekmachines verschijnen. Dat wat ons een uurtje kost, kost jou een halve dag! Zonde toch? Bekijk onze tarieven!

Google Mijn Bedrijf

Grote en kleine bedrijven kunnen kosteloos met adres en bedrijfsgegevens in de Google zoekmachine vermeld worden. Google gebruikt al die bedrijfsgegevens niet alleen voor de weergave in de zoekresultaten, maar ook voor de weergave op Google Maps en Mobile. Het correct opzetten van 'Google Mijn Bedrijf' is dan ook ontzettend belangrijk om gevonden te worden door jouw doelgroep uit de directe omgeving van je bedrijfslocatie. Bekijk onze tarieven!

SEO copywriting en communicatie

Teksten schrijven. Niet iedereen gaat dat makkelijk af. Mocht je het beschrijven van jouw dienstverlening willen uitbesteden dan kunnen wij de website teksten schrijven of redigeren. En hoe, wanneer en wat communiceer jij met je doelgroep(en)? CONTENT voor elkaar schrijft een goed en makkelijk uitvoerbaar communicatieplan. Bekijk onze tarieven!