Training Online Marketing

Training Online Marketing

SEO - SEA - Social Media en Analytics

Tijdens de Training Online Marketing leer je je doelgroep te bereiken en bovenaan in de zoekmachines te komen.

Er zijn gratis en betaalde online marketing methoden. Tijdens de training maakt CONTENT voor elkaar je bekend met SEO (search engine optimalisation), SEA (search engine advertising), het op de juiste manier inzetten van Social Media kanalen (Facebook, LinkedIn, etc.), het meetbaar maken van de resultaten van jouw online marketing activiteiten én de kosten en tijd die hiermee gepaard gaan.

Training Online Marketing Social media

WordPress website optimaliseren

Je leert ook de content van jouw WordPress website te optimaliseren. Jouw website wordt beter gerankt door de installatie van plugins, het verbeteren van content en meta descriptions, het toevoegen van alt tags en het aanmelden van je website bij Google.

Wil jij leren hoe je zelf de vindbaarheid van jouw WordPress website blijvend verbetert? CONTENT voor elkaar helpt je daarbij en leert je in 2 dagdelen alle ins & outs om beter gevonden te worden.

Wil jij meer omzet?

Dan is dit het moment! De Training Online Marketing bestaat uit 2 dagdelen van elk 3 uur.

Kosten, benodigdheden, voorbereiding en nazorg

De training is van 9.30 tot 16.00 uur en wordt individueel gegeven. De kosten bedragen € 499,- exclusief btw. Je moet zelf zorgen voor een laptop en verbinding met het internet. Na de training heb je nog twee weken recht op telefonische support.

Ons doel is dat jouw CONTENT voor elkaar is!