SEO Copywriting en Communicatieadvies

SEO copywriting en communicatieadvies

Teksten schrijven. Niet iedereen gaat dat makkelijk af. SEO copywriting is een kwestie van de juiste woorden op de juiste plek zetten en dan ook nog zorgen dat het allemaal een beetje lekker leest. Maar SEO copywriting is niet zomaar wat schrijven voor het web. Een goede webtekstschrijver weet informatie over jouw dienstverlening of product te vertalen in trefwoorden waarop internetbezoekers zoeken.
 
Veel mensen denken nog altijd dat zoekmachineoptimalisatie een kwestie is van een paar goede teksten en een mooie website waardoor binnen een week de site op nummer één staat. Helaas, zo werkt dat niet. Een SEO copywriter kan de goede zoektermen bepalen die voor jouw website relevant en nuttig zijn. Lees hier meer over zoekmachineoptimalisatie ... Wil je het beschrijven van jouw dienstverlening uitbesteden dan kunnen wij de website teksten schrijven of redigeren. Ditzelfde geldt voor het schrijven en redigeren van nieuwsbrieven en blogs of nieuwsberichten op jouw website.

Communicatieplan

Hoe maak jij de voordelen van jouw dienstverlening of product duidelijk aan de verschillende stakeholders? En in welk jasje giet jij de communicatie aan je doelgroep(en)? CONTENT voor elkaar schrijft een goed en makkelijk uitvoerbaar communicatieplan, afgestemd op de mogelijkheden die jij hebt en het budget dat jij bepaalt. Geef je bedrijf een boost met nieuwsbrieven, social media, free publicity en blogs. Wij helpen je met het zelf uitvoeren van het actieplan of doen dat voor jou.