Content Team

Wij staan voor jou klaar!

Het team van CONTENT voor elkaar bestaat uit freelance professionals, elk met een eigen specialiteit. Wij kunnen onafhankelijk van elkaar werken aan projecten, maar wij zoeken elkaar op als dat handig of nodig is. Die samenwerking bevalt ons allemaal goed. En daar heb jij dan weer profijt van! Juist omdat wij allemaal freelancers zijn begrijpen wij heel goed dat onze doelgroep, ZZP-ers en het Midden en Klein Bedrijf, graag samenwerkt met betaalbare en flexibele partijen. Neem gerust contact op met één van ons of via de algemene contactgegevens.

Martine Kooi Content voor elkaar WordPress Websites

Martine Kooi

Webdesign & Websitebouw

Ik ben degene die jouw WordPress website bouwt of jou leert deze zelf te maken. Het liefst werk ik zonder standaard template, zodat al je wensen uitgevoerd kunnen worden. Het leukste is om samen te gaan zitten schetsen, te bepalen waar je wat op de site wilt terugzien en hoe. Er zijn talloze mogelijkheden. Misschien hou je van veel felle kleuren en springerige features. Of juist van een strak design en aardetinten. Ik hou pas op met bouwen als jij helemaal happy bent! Bekijk het portfolio voor inspiratie.

DeBruijn PR Marianne

Marianne de Bruijn

Sr. Communicatieadviseur / PR

Na 15 jaar in de bureauwereld vond ik de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Gesterkt door een berg aan ervaring startte ik in januari 2016 met De Bruijn PR. Ik wil elk verhaal nieuwswaardig maken en over de bühne brengen bij belangrijke doelgroepen. Ik heb een grote passie voor taal en beheers naast Nederlands ook Engels, Duits en Spaans. Eens kennismaken en van gedachten wisselen over PR? Neem gerust contact met mij op!

nanko Sieking nanoByte IT Support Systeembeheer

Nanko Sieking

Systeembeheer & IT support
Met nanoByte bied ik particulieren, kleine zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf IT-support en systeembeheer aan tegen aantrekkelijke freelance tarieven. Ideaal als je deze diensten niet fulltime nodig hebt of een IT medewerker in dienst wilt nemen voor deze werkzaamheden. Neem gerust contact op voor ad-hoc hulp bij problemen, onderhoud van uw huidige ICT-infrastructuur of advies/aanschaf van nieuwe apparatuur.


DesignKracht Jeannet Keijzer

Jeannet Keijzer

Vormgeving & Design

DesignKracht nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben allround vormgever en werkte onder andere voor de Leidse Onderwijsinstellingen, de ANWB en reclamebureaus Leids Motief en ACA/JES. Ik ontwerp websites, logo's, brochures en print advertenties maar ook word ik vaak ingezet als DTP’er. Nieuwe huisstijl nodig? Ik kijk ernaar uit wat voor je mogen te betekenen!

Cas Jenster

Cas Jenster

Sr. Marketingspecialist

Meer dan 30 jaar geleden zette ik de eerste stappen in de marketingwereld en gedurende 20 jaar had ik mijn eigen marketing communicatiebureau. Tegenwoordig adviseer ik (jonge) ondernemingen op mijn vakgebied. Als jouw onderneming geen duidelijke businessstrategie heeft, help ik je daar graag mee. Dan gaan we eerst de propositie bepalen en aansluitend bekijken we hoe we de branding gaan doen.

Antoinette Vlieger Legal Advice

Antoinette Vlieger

MKB Advocaat
Ondernemers kunnen uren wakker liggen over voorwaarden en aansprakelijkheid. Ik help met het opstellen van de regels en ik zal uitleggen welke beslissingen genomen moeten worden. Voorjaar 2015 vestigde ik mij als MKB-advocaat in Hilversum. Door goed samen te werken met mediators, accountants en verzekeringsagenten ben ik in staat om –wat ik twintig jaar geleden als student al belangrijk vond- de zaak van verschillende kanten te bekijken.