Tarieven

DOMEINREGISTRATIE, HOSTINGPAKKET EN SSL CERTIFICAAT VOOR € 125,- PER JAAR

Een domeinnaam met een .nl extensie kun je al voor € 10,- per jaar bij CONTENT voor elkaar registreren. Wil je daar een WordPress website, inclusief 5 e-mailboxen, bij, dan bedragen de kosten voor domeinregistratie en hosting € 100,- per jaar. Wij raden je aan daar wel een SSL certificaat á € 25,- per jaar bij af te nemen. SSL herken je aan https en een slotje met de term 'Veilig' voor de url in de browser. Met SSL wordt de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht beveiligd met een encryptie. Het hebben van een veilige website is vandaag de dag een must. Het wekt vertrouwen en bevordert de ranking in de zoekmachines.

Een volledig en veilig (SSL gecertificeerd) hostingpakket (WordPress website met 5 GB schijfruimte en 100 GB dataverkeer), inclusief maximaal 5 e-mailboxen (met 2 GB schijfruimte, ongelimiteerde mailboxgrootte, 10 GB cloudopslag, SMTP-server, virusscanner en een spamfilter) voor 1 domein (.nl) bedraagt € 125,- per jaar. Dagelijks worden back-ups gemaakt die 4 weken bewaard blijven en 4 x per jaar worden handmatig updates van thema en plugins uitgevoerd. Neem voor de tarieven voor andere extensies of grotere pakketten contact op.

WEBSITE DESIGN & BOUW VANAF € 599,-

Voor dit tarief krijg je een WordPress website die volledig aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Wil je meer dan 5 pagina’s of moet de website in meerdere talen toegankelijk zijn? Dan rekenen wij € 65,- per extra pagina. Wij houden van duidelijke afspraken, dus uiteraard spreken we een maximum projectprijs af. Na oplevering is jouw website meteen goed vindbaar in de zoekmachines (SEO), responsive voor alle formaten schermen (mobiel, tablet, etc.), zijn je social media kanalen gekoppeld en volg je via Google Analytics de bezoekresultaten. Ons doel is dat jouw CONTENT voor elkaar is!

CONTENTMANAGEMENT, SEO, SEA, SOCIAL MEDIA € 17,50 PER KWARTIER of € 65,- PER UUR

Wij kunnen je leren je website te onderhouden en bovenin de zoekmachines te houden, maar je kunt dat natuurlijk ook uitbesteden aan CONTENT voor elkaar. Dan kun jij je op je eigen business blijven richten. Zo blijft je site actueel en bovenaan in de zoekmachines verschijnen. De ervaring leert dat SEO, SEA en contentmanagement niet gedaan of bijgehouden worden door gebrek aan kennis en tijd. Voor een ervaren contentmanager is het een fluitje van een cent dat te doen. Ditzelfde geldt voor het redigeren van nieuwsbrieven en berichten. Dat wat ons een uurtje kost, kost jou een halve dag! Zonde toch?

GOOGLE MIJN BEDRIJF / GOOGLE+ ACCOUNT € 165,-

Voor een volledige inrichting van een Google account ben je eenmalig € 165,- kwijt. Je krijgt daarvoor terug; een volledige vermelding van jouw bedrijfsactiviteiten en een directe link naar je website. Er zijn verschillende foto's in beeld, je adres, telefoonnummer, etc. Alles zodat jouw bedrijf in één oogopslag te vinden is door je doelgroep. Google waardeert bedrijven met een Google+ en Google Mijn Bedrijf account door een betere ranking. CONTENT voor elkaar maakt alles voor je in orde!

Je betaalt eenmalig € 165,-. Wil je jaarlijks een update zonder er zelf de 'achterkant' voor te hoeven induiken? Dat kan voor € 65,- per jaar.

COMMUNICATIEADVIES AL VOOR € 95,- EEN PLAN

Hoe maak jij de voordelen van jouw dienstverlening of product duidelijk aan de verschillende stakeholders? En in welk jasje giet jij de communicatie aan je doelgroep(en)? CONTENT voor elkaar schrijft een goed en makkelijk uitvoerbaar communicatieplan, afgestemd op de mogelijkheden die jij hebt en het budget dat jij bepaalt.

Geef je bedrijf een boost met nieuwsbrieven, social media, Google Adwords en andere middelen. Wij helpen je met het zelf uitvoeren van het actieplan of doen dat voor jou. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden rekenen wij € 17,50 per kwartier of € 65,- per uur.

TRAINING WORDPRESS WEBSITE MAKEN & ONDERHOUDEN € 275,- PER DAGDEEL 

WordPress is het bekendste en meest gebruikte gratis Content Management Systeem (CMS). Wil jij graag leren hoe je je eigen WordPress website kunt maken? Ook al heb je geen of minimale kennis van techniek en vormgeving, dan kan jij toch je eigen website maken. De kosten bedragen € 275,- exclusief btw per dagdeel. Ook als je het eerste dagdeel uitbesteedt, bedragen de kosten hiervoor € 275,- exclusief btw. Een dagdeel bestaat uit 3 ½ uur.

Je moet zelf zorgen voor een laptop en verbinding met het internet. Anderhalve week voor aanvang van de training neemt CONTENT voor elkaar contact met je op om alvast wat stappen voor te bereiden zodat je bij aanvang van de training meteen aan de slag kunt. Na de training heb je nog twee weken recht op telefonische support.

TRAINING ONLINE MARKETING € 399,-

Tijdens de training Online Marketing van CONTENT voor elkaar leer je je doelgroep te bereiken en bovenaan in de zoekmachines te komen. Je gaat naar huis met kennis over SEO, SEA, Social Media en Google Analytics. De kosten bedragen € 399,- exclusief btw. Je moet zelf zorgen voor een laptop en verbinding met het internet. Na de training heb je nog twee weken recht op telefonische support.